Medewerkers

Mark Kaaij

BIG nr: 29038005501

Marc Kaaij

Huisarts
Noor Seebregts 600600

BIG nr: 09061656901

Noor Seebregts

Huisarts
mariette de brouwer

Mw. Mariette de Brouwer is psycholoog en werkt bij PuntP preventie als preventiemedewerker. Daarnaast werkt zij in drie verschillende huisartsenpraktijken als Praktijkondersteuner GGZ (POHGGZ). Onder andere in onze praktijk. Zij doet dit met veel plezier en vindt het erg leuk om in deze buurt midden in het centrum te werken en mensen die tijdelijk overbelast zijn of met andere lichte psychische klachten zitten te ondersteunen. Mocht u problemen van die aard hebben vraag gerust aan de huisarts om een afspraak te maken.

Mariette de Brouwer

POH GGZ

Olga Pomstra

POH GGZ
Anne Laan Douw

Mw. Anneke Laan-Douw werkt als dokters-assistente in de praktijk sinds 2001. Naast dokters-assistente is zij ook praktijkondersteuner. Alle mensen met diabetes en met hart en vaat ziekten en hoge bloeddruk worden door haar minimaal een keer per jaar gezien. Daarnaast heeft zij een vaccintaie spreekuur voor reizigers.

Anneke Laan-Douw

POH en Doktersassistente
Yvette Stork, doktersassistente

Mw. Yvette Stork is in 2012 tijdens haar opleiding voor doktersassistente bij ons in de praktijk begonnen. Zij werkt 4 dagen in de week.

Yvette Stork

Doktersassistente
Evelien Buijs, doktersassistente

Mw Evelien Buijs werkt sinds 2015 in onze praktijk en werkt drie dagen.

Evelien Buijs

Doktersassistente
Aisha Vargas Flores2, assistente

Mw. Aisha Vargas is sinds 2007 doktersassistente en sindsdien is zij werkzaam in de praktijk. Zij werkt drie dagen in de week.

Aisha Vargas Flores

Doktersassistente
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button